UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ KIRJURINLUODOSSA 11.5.2019


Suurenmoinen tilaisuus lapsiperheille.

Leikkejä, kilpailuja, pyöräilyrata, poskimaalausta, ilmapallotaiteilua, luontoretki villissä Polsanluodossa, makkaranpaistoa nuotiolla ja palkintoja jokaiselle lapselle.

Järjestäjiä, eri organisaatioista, paikalla oli 30. Osallistujia oli 80, joista lapsia ehkä 50. Tilaisuuteen olisi mahtunut ainakin 300 osallistujaa.

Missä vika? Miten markkinoida lapsiperheille? Saako heihin yhteyttä muulla tavalla kuin sivun kokoisilla maksetuilla mainoksilla päivälehdissä? Tähän ei ole mahdollisuutta. Kaikki ei-kaupalliset tilaisuudet lapsille järjestetään lähes aina nolla-budjetilla.

Tässä idea markkinointia helpottamaan: Kunta voisi kehittää sähköpostilistan lapsiperheistä, joille (kunnan välityksellä) voisi lähettää ilmoituksia. Näin saataisiin yhteys juuri sellaisiin lapsiperheisiin, joita esimerkiksi luonto-, leikki- ja liikuntatapahtumat auttaisivat. Myös tapahtumien järjestäminen olisi palkitsevaa ja innostavaa, kun tietää, että paikalle tulee paljon lapsia.

Unelmien Liikuntapäivä -tapahtumia järjestettiin ympäri Suomea 10 ja 11.5.2019. Porin tapahtuman järjestivät yhdessä Porin Latu, Satakunnan Sydänpiiri, Satakunnan Mielenterveysseura, Hengitysliitto, LiikU ja Porin Seudun hengitysyhdistys. Rahoitukseen osallistui lisäksi Yksi Elämä verkosto.

Tässä muutama kuva tapahtumasta:

 Ilmapallotaiteilua:

 Poskimaalausta:
 Tarkkuusheittoa:
 Iloinen poskimaalaus:
 Lähdössä luontoretkelle:
 Makkaranpaistoa:
Onnellisia retkiläisiä:

Kommentit