Taipale, Kopakkala, Kurttila ja Wahlbeck

Luentosarja Mieli Suomessa 2018 on menossa Porin kansalaisopistossa.

3.10.2018 Ilkka Taipale näytti kaikille, että SOSIAALIPOLITIIKKA on maan mielenterveyden kulmakivi. Vaimonsa Vapun kanssa hän kiertänyt maailmaa, käynyt kaikkialla vankiloissa ja mielisairaaloissa sekä esitelmöinyt siitä, miten Suomessa toimitaan ja mikä on Suomen tilanne.

Ke 31.10.2018 Aku Kopakkala puhuu MASENNUKSESTA ja sen voittamisesta. Lääketeollisuus ja valtavirta vyöryttävät lääkkeitä jokaiseen ongelmaan. Jättiläismäiset myyntimäärät ja myyntivoitot kasvavat joka vuosi. Aku Kopakkala vastustaa turhia diagnooseja ja turhaa lääkitystä. Muitakin vaihtoehtoja on.

Ke 7.11.2018 Tuomas Kurttila puhuu LAPSUUDESTA. Turvallinen ja hyvä lapsuus on koko elämän perusta. Suurin erillinen uhka hyvälle lapsuudelle on köyhyys. Kurttila vaatii, että Suomen on turvattava jokaiselle lapselle hyvä elämä.

Ke 14.11.2018 Kristian Wahlbeck puhuu SYRJÄYTYMISESTÄ ja sen välttämisestä. Vaikka poliitikot puhuvat päivittäin syrjäytymisestä ja vaikka syrjäytymisen ehkäisemiseksi on satoja hankkeita ja toimenpiteitä, Suomessa ei ole minkäänlaista kokonaisvaltaista ohjelmaa asian johdosta.










































Kommentit