Satakunnan Luonnon päivä 17.6.2017 - valmistelukokous ke 19.4.2017 Nuorisotalolla

Kävely Polsanluodossa vaikuttaa ihmisen elimistöön hämmästyttävällä tavalla. Kaikki 40 biljoonaa soluamme rentoutuvat. Suuret soluryhmät, kuten sydän, lihakset, keuhkot, aivot, suolisto ja olkapäät tuntevat olonsa hyväksi. Koko ihminen muuttuu hyväntuuliseksi ja tuntee itsensä voittajaksi. Velat muuttvat saataviksi.

Meillä on keskiviikkona 19.4.2017 klo 12:30 Porin Nuorisotalolla valmistelukokous aiheena tapahtuman Suomi 100 Satakunnan Luonnon päivä 17.6.2017 valmistelu.

Sovitaan mainoskortin lopullinen muoto. Sovitaan tämän blogin kirjoittelu. Sovitaan FB -sivun käyttö. Sovitaan rastien paikat.




Kommentit

  1. Työpaikkani oli Karjarannassa Polsanluodon vastarannalla. Takana oli kiivas työputki. Paljon ratkaisemattomia asioita pyöri päässä. Niskassa jomotti alkava päänsärky. Lähdin lounastaulle kävelemään ja päädyin Polsanluotoon. Oli toukokuun alkupuoli. Kevään vihreys oli juuri puhkeamassa. Luonto tuoksui ja linnut visersivät. Kävelin verkkaisesti pitkospuita pitkin lenkin ympäri. Tunsin kuinka hartiat alkoivat rentoutua ja mieltä askarruttaviin asioihin alkoi löytyä ratkaisut. Palasin työpaikalle virkistyneenä ja intoa puhkuen. Polsanluoto on minun mielipuistoni.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti